NIEUW! CRYSTAL RETINAL CERAMIDE EYE

Maak kennis met ‘S WERELDS 1e klinische sterkte retinal voor onder de ogen:

We zijn trots om aan te kondigen dat onze baanbrekende Crystal Retinal-franchise nu een krachtige oogcrème voor de nacht heeft! Ons #1 bewezen huidverzorgingsingrediënt, retinal, is nu gestabiliseerd en geoptimaliseerd voor het gevoelige gebied rond de ogen! Gecombineerd met ceramiden en hyaluronzuur vullende bolletjes voor de ultieme nachtelijke verjonging onder de ogen.

EXPERT GEOPTIMALISEERDE FORMULE

Waarom is het niet eerder uitgevonden? Dit omdat de uitdaging was om de huid te verjongen met gestabiliseerde kracht van retinal, zonder complicaties te geven op het gebied comfort rond de gevoelige oogzone. Retinal, vakkundig geformuleerd tot een diep voedende oogcrème voor goede resultaten.

Zoals altijd wilden we bij Medik8 de EERSTE zijn en de oplossing ontsluiten, de sleutel? Niet ÉÉN maar TWEE vormen van ingekapselde retinaldehyde-technologie om ervoor te zorgen dat de kracht van het retinal ultralangzaam in de huid vrijkomt om gevoeligheid te voorkomen potentie en integriteit van de formule met klinische sterkte. Het resultaat…

IN SLECHTS ÉÉN GEBRUIK:

– Verheldert zichtbaar donkere kringen en vermindert de vochtwallen
– Vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes
– Verbetert de gladheid, volume en stevigheid

Maar daar stopten we niet. Crystal Retinal Ceramide Eye is grondig getest in zowel consumenten- als klinische onderzoeken en is goedgekeurd door dermatologen. De formule is ook dermatologisch en oftalmologisch getest, waarbij 100% van de gevoelige huiden vinden dat Crystal Retinal Ceramide Eye mild en fijn in gebruik is.

VIND JE CRYSTAL MATCH

Crystal Retinal Ceramide Eye is verkrijgbaar in onze unieke ladder van 3 sterktes – voor progressieve, zichtbare resultaten.

Ontdek jouw perfecte match bij ons in de salon

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.