Pigment en ouderdomsvlekken behandeling

Behandeling van pigment en ouderdomsvlekken

Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en/of op andere plekken op het lichaam dan kunnen wij je helpen! Deze vlekken zijn namelijk heel goed te behandelen doormiddel van laserbehandelingen.
Door de laser verminderd de bruinige kleur en na 2 à 3 behandelingen kunnen de vlekken al verdwenen zijn.

De vlekken ontstaan door pigmentophoping in de huid wat ontstaat uit onbeschermd de zon in te gaan. Tijdens de intake analyseren we de huid en passen daar de behandeling op aan. We zullen gericht op ernst en lokalisatie informatie meegeven. Ook zullen we je tips geven om de huid in optimale conditie te houden.

INTAKE INPLANNEN

Voor de behandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 6 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden. Het is natuurlijk altijd goed om je huid te beschermen tegen UV-straling in het dagelijks leven, vooral om pigmentvlekjes tegen te gaan. Het beste is om deze behandeling te starten als er weinig zonuren zijn en de huid het lichts is. Denk hierbij aan de maanden van september tot en met mei.
Ook is het verstandig om tot 24 uur voor de behandeling geen product op het te behandelen gebied aan te brengen, dit kan de laserstralen namelijk tegenhouden.

Voor meer informatie kun je een intake inplannen of neem telefonisch contact met ons op. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de intake/ eerste behandeling nemen we vragenlijsten door om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen. We zullen bij toestemming foto’s maken om het verschil vast te leggen. Na de intake starten we met de behandeling. Als je comfortabel ligt beginnen we eerst met het te behandelen gebied te reinigen. Vervolgens zullen we aangepast op de ernst en lokalisatie de huid behandelen met de laser. De behandeling kan je als licht gevoelig ervaren ook ervaar je een warm gevoel in de huid. Direct na de behandeling zullen we de huid verzorgen met producten van Medik8 gericht op pigmentvlekken.
De behandeling in totaal duurt van 30 à 60 minuten, dit afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de behandeling:

Meteen na de behandeling zijn de plekjes wat donkerder bruin en daaromheen wat rood. Ook kunnen er hierdoor wat korstjes ontstaan. Wanneer er korstjes aanwezig zijn blijf hier dan vanaf, anders kunnen er eventueel littekens ontstaan. Alle huidveranderingen die na de behandeling optreden zullen na 3 à 4 dagen weer weg zijn. Het is erg belangrijk dat je na de behandeling 6 weken niet in de zon komt of onder de zonnebank gaat. Wij adviseren je ook om tot 3-4 dagen na de laserbehandeling niet naar de sauna te gaan, te sporten en het alcoholgebruik te beperken. Tevens is het ook belangrijkijk dat je de huid goed verzorgt. Hier hebben wij een hele mooie productlijn van Medik8.

Prijzen

Qua prijs gaat het om de aantallen vlekken die we zullen gaan behandelen.
Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de grootte en ernst van de pigmentvlekken.

Tot 5 plekjes : € 50,00
5 tot 10 plekjes : € 60,00
Verder prijs in overleg

Volledige prijslijst

Intake inplannen?

De intake duurt een half uur, tijdens dit half uur krijg je alle informatie over de eerste behandeling maar ook over informatie over risico en nazorg. Tijdens de intake is er ruimte om al u vragen te stellen.
Elke behandeling duurt tussen 30 en 60 minuten.

intake inplannen