Wenkbrauw – wimperstyling

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten wenkbrauw en wimper behandelingen:

Hybrid brows
Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen uitgemeten zodat ze perfect bij jou gezicht passen, vervolgens worden ze geverfd met hybrid dye van Mrs. Highbrow. Tijdens dat de verf intrekt zul je een onderoogmaskertje krijgen om zo optimaal te ontspannen. Wanneer de verf eraf is zullen we de wenkbrauwen gaan waxen en/of epileren. De hybrid dye blijft tot 10 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar in de haartjes.

Wenkbrauwen verven en waxen / epileren
Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met wenkbrauwverf van refectocil en gewaxt of gepileerd naar wens. De normale wenkbrauwverf blijft tot 3 dagen zichtbaar op de huid en ongeveer 4 weken zichtbaar in de haartjes.

Lashlift (inclusief verven)
Tijdens deze behandeling worden de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift / gekruld. Deze lift kan wel 4 tot 8 weken aanhouden. Tijdens deze behandeling kunnen we de wimpers ook meteen verven. Wat ervoor zorgt dat je geen wimperkruller en/of mascara meer nodig hebt!

Helaas kunnen we verf niet toepassen bij een zwangerschap of allergie voor verven. Bij twijfel voeren wij altijd eerst een patch test uit om te kijken of er geen allergie is.
Verder is het volgende belangrijk:
• Onthaar de wenkbrauwen zelf niet tot minimaal 2 weken voor de behandeling.
• Om het beste resultaat te krijgen word er verwacht dat je zonder make up naar de afspraak komt (ook geen concealer of foundation)
• Gebruik ook geen zelfbruiner op het gezicht in de week voor de behandeling. Dit kan de wenkbrauwverf groen uit laten slaan.

AFSPRAAK MAKEN

Wenkbrauwen epileren en verven

Bij het epileren van de wenkbrauw worden de haren met wortel en al verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes lang weg. Bij het epileren met een pincet worden alleen niet de allerkleinste haartjes en donsjes aangepakt. Wil je dit wel? Dan is waxen een betere keuze, dit geeft een strakker resultaat. Epileren is perfect voor wie een natuurlijke wenkbrauw wil.
Vervolgens worden de wenkbrauwen geverfd met het merk Refectocil en eventueel bijgeknipt.

De behandeling bestaat uit:
– reinigen
– epileren
– verven
– nazorg

Deze behandeling duurt 30 minuten.
Kosten van de behandeling €17,50.

AFSPRAAK MAKEN

Wenkbrauwen waxen en verven

De wax die gebruikt wordt voor waxen moet niet verward worden met harsen. Wij gebruiken namelijk geen vloeibare hars die er met een strip wordt afgetrokken, maar een flexibele parelwax van het merk Glure. Hiermee worden alle ongewenste haartjes verwijderd ook de donshaartjes. Hierdoor krijg je super strakke wenkbrauwen.
Net als bij epileren worden de haartjes met wortel en al verwijderd zodat ze lang wegblijven. Vervolgens worden de wenkbrauwen geverfd met het merk Refectocil en eventueel nog enkele haren geëpileerd en geknipt.

De behandeling bestaat uit:
– reinigen
– waxen
– verven
– nazorg

Deze behandeling duurt 30 minuten.
Kosten van de behandeling €17,50.

AFSPRAAK MAKEN

Lashlift

Lifting van de wimpers zonder extensions. Een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift worden. Deze lift kan wel 4-8 weken aanhouden. Door een lashlift krijg je een meer open blik en laat je de wimpers langer en voller lijken. Dit is ideaal voor mensen die allergisch zijn en geen extensions willen. De lashlift is geschikt voor zowel lange als korte wimpers. Maar ook voor zeer rechte wimpers. Na deze behandeling hebben de wimpers vrijwel geen onderhoud nodig, zoals bij wimperextentions. Je kunt de behandeling echter iedere 8 weken herhalen.

Door de behandeling zijn de wimpers mooi gekruld en lijken ze een stuk langer. Gooi die wimperkruller maar in de prullenbak!

De behandeling bestaat uit:
– reinigen
– haartjes fixeren op rod
– aanbrengen curling lotion
– aanbrengen fixing lotion
– nazorg lotion met keratine

Deze behandeling duurt 60 minuten.
Kosten van de behandeling €35,00.

AFSPRAAK MAKEN

Lashlifting en tinting

Lifting van de wimpers zonder extensions. Een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift worden. Deze lift kan wel 4-8 weken aanhouden. Door een lashlift krijg je een meer open blik en laat je de wimpers langer en voller lijken. Dit is ideaal voor mensen die allergisch zijn en geen extensions willen. De lashlift is geschikt voor zowel lange als korte wimpers. Maar ook voor zeer rechte wimpers. Na deze behandeling hebben de wimpers vrijwel geen onderhoud nodig, zoals bij wimperextentions.
Tijdens de laatste stap verven we meteen de wimpers. Zo is je oog-look nog opvallender!
Je kunt de behandeling echter iedere 8 weken herhalen.

Door de behandeling zijn de wimpers mooi gekruld en lijken ze een stuk langer. Gooi die wimperkruller maar in de prullenbak!

De behandeling bestaat uit:
– reinigen
– haartjes fixeren op rod
– aanbrengen curling lotion
– aanbrengen fixing lotion gemengd met wimperverf
– nazorg lotion met keratine

Deze behandeling duurt 60 minuten.
Kosten van de behandeling €40,00.

AFSPRAAK MAKEN

HYBRID BROWS

Tijdens deze behandeling neem je plaats in de stoel en overleggen we jou wensen. Wanneer dit duidelijk is gaan we aan de slag.

Allereerst gaan we de huid goed reinigen en meten we de wenkbrauwen uit, dit doen we dmv browmapping. Waarna we vervolgens een onderoogmasker aanbrengen voor een optimale ervaring. Tijdens het intrekken van het maskertje brengen we de hybrid dye aan. Hybrid dye heeft de eigenschappen van henna, maar is door de geltextuur gemakkelijker aan te brengen. Na ongeveer 20 minuten zal er een prachtige afdruk op de huid en haartjes zitten en dit ‘’tattoo effect’’ kan tot wel een week zichtbaar zijn op de huid en 6 tot 8 weken in de haartjes.

De behandeling bestaat uit:

– Reinigen
– Onderoogmasker
– Browmapping
– Verven
– Waxen / epileren
– Nazorg

Deze behandeling duurt 60 minuten.
Kosten van deze behandeling €40,00.

AFSPRAAK MAKEN

plan direct een afspraak

AFSPRAAK MAKEN