Massages

Ontspanningsmassage

Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf? Wil je je even helemaal laten verwennen? Of alle stress en spanningen uit je lichaam voelen wegvloeien? Dan is een ontspanningsmassage zeker iets voor jou! Klaar om even heerlijk te ontspannen?

AFSPRAAK MAKEN

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijke lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. Studeren, werken, zorgen voor het huishouden en je gezin, je sociale contacten onderhouden,… Het leven kan heel wat stress met zich meebrengen. Die spanningen kunnen zich ongemerkt vastzetten op je lichaam en zo zorgen voor verkrampte spieren, nekklachten, hoofdpijn of vastzittende schouders.
Een zachte ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame, losse bewegingen met weinig druk stimuleert je massagetherapeut de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid. Hierdoor komt endorfine vrij in je hersenen en ervaar je een ontspannen en gelukzalig gevoel.
Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een heerlijk en natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden soms warme en heerlijk geurende essentiële oliën gebruikt die de huid voeden en het anti-stress effect van de ontspanningsmassage versterken.

Prijzen
Massage lichaam 30 minuten € 32,50
Massage lichaam 60 minuten € 60,00

AFSPRAAK MAKEN

Cupping massage

Een cupping-massage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van cups van glas, siliconen of ander materiaal. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken. Vervolgens wordt hiermee een massage gedaan. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt. Ook kan je door middel van deze cupping-cups verklevingen in het bindweefsel losmaken.
Cupping-massage kan ingezet worden om klachten te verminderen. Maar ook als bevordering van het herstel na sporten is een cupping-massage aan te raden.

Bij welke klachten doe je cupping-massage?
Een cupping-massage kan op veel vlakken een positief effect hebben. Het wordt dan ook ingezet bij diverse klachten. Zo kan een cupping-massage heel effectief zijn bij onder andere:
• Nekklachten
• Hoofdpijnklachten
• Schouderklachten
• Rugklachten
• Armklachten
• Spierblessures
• Cellulite
• Verklevingen van het bindweefsel en klachten die daaruit voortkomen
• Littekenbehandeling (oudere littekens)
• Striae
• Rimpels

Cuppingmassage gezicht

Cuppingmassage in het gezicht wordt gebruikt tegen het verminderen van rimpels en voor de verbetering van de huid. Ook voor het diep reinigen van poriën wordt het gebruikt.

Cuppingmassage cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat als de hoeveelheid vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt. Hierdoor vermindert de doorbloeding en hopen afvalstoffen zich op. Dit zorgt voor de putjes in het onderhuids bindweefsel. Door middel van cuppingmassage is cellulite te verminderen. Met name de methode waarbij de cups over de huid bewogen worden wordt hiervoor gebruikt. Door de cuppingmassage wordt de huid opgetild en wordt het onderhuidse bindweefsel beter doorbloed, waardoor de putjes in de huid zullen verminderen.

Prijzen

Massage lichaam of gezicht 30 minuten € 32,50
Massage lichaam 60 minuten € 60,00 (lichaam)

Volledige prijslijst

Massage inplannen?

Toe aan een onstpannende massage ?
Boek direct eenvoudig online je afspraak

Massage inplannen