Tattoo verwijderen

Tatoeage verwijderen

Vind je jouw tatoeage niet meer mooi of moet hij er zo snel mogelijk af dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij verwijderen alle soorten, kleuren en maten tatoeages. Daarnaast verwijderen we ook pmu bij de wenkbrauwen.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: oudheid, diepte, locatie, kleur , huidconditie etc.
Voor meer informatie of een gerichte schatting kun je een intake inplannen of neem telefonisch contact met ons op. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

INTAKE INPLANNEN

Voor de behandeling

De te behandelen huid dient zo min mogelijk gekleurd te zijn door de zonnebank of zon. Hierdoor is de behandeling het veiligst. Op de dag zelf raden we je aan geen bodylotions, make-up, parfum, deodorant, zonnebrandcrème of andere lotions / creme’s op het te behandelen gebied te gebruiken.
Tijdens de intake nemen we de risico’s en nazorg met je door. Na de intake kan er eventueel meteen behandeld worden. Indien je op de dag van de behandeling grieperig bent of een koortslip heeft wordt u afgeraden de behandeling te ondergaan.

Tijdens de behandeling:

We starten elke behandeling met het maken van een foto om de voortgang vast te leggen. Vervolgens gaan we het te behandelen gebied schoonmaken met alcohol en de huid koelen. Het koelen doen we met de CYRO 6 koeler.
Dit doen we om de pijnsensatie tijdens de behandeling te verminderen. Pijn is voor iedereen verschillend, de meeste cliënten verdragen de laserbehandeling goed en beschrijven het gevoel van laseren alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Er zijn altijd zones waar het laseren gevoeliger is. Je kunt eventueel op die plekken verdovende crème smeren. De koeler wordt heel de behandeling en zelfs nadien gebruikt om de huid te koelen en voor een verbetering van het huidherstel.
Tijdens de behandeling kleurt de huid direct wit, na een uur is dat weg getrokken en zie je de tatoeage weer zitten. De huid kan vervolgens rood, warm of licht gezwollen aanvoelen. Dit is bij iedereen verschillend.

Voor meer informatie over de laser apparatuur kun je op deze pagina kijken.
Hier staan ook antwoorden over de meest gestelde vragen.

Na de behandeling:

Er wordt door de behandelaar na de behandeling nog enkele minuten gekoeld en vervolgens wordt er een crème aangebracht die het huidherstel bevordert. In deze crème zit een ontstekingsremmend middel. De crème word afgedekt met een gaasje of een elastische kous. Het duurt meestal tussen de 5 en 7 dagen voordat de huid er weer normaal uitziet. Het resultaat van de laserbehandeling is duidelijk zichtbaar na ongeveer 3 weken. Na 6 tot 8 weken kan weer een nieuwe laserbehandeling plaatsvinden.

Tatoeage verwijderen
Laserbehandeling
PMU
€ 50,00
Tot 5 cm2
€ 50,00
Tot 10 cm2
€ 70,00
Tot 20 cm2
€ 80,00
Tot 30 cm2
€ 90,00
Tot 40 cm2
€ 100,00
Tot 50 cm2
€ 110,00
Tot 60 cm2
€ 120,00
Tot 70 cm2
€ 130,00
Tot 80 cm2
€ 140,00
Tot 90 cm2
€ 150,00
Tot 100 cm2
€ 160.00
Afmetingen die groter zijn dan 100 cm2
In overleg

 


Tarieven zijn per behandeling en inclusief 21% BTW.

Contact

Direct een afspraak maken?