Littekens en  acne behandeling 

Littekens / acne- / operatielittekens behandeling

Heb je last van littekens door acne, een operatie of een wond in het gezicht en/of elders op het lichaam dan kunnen wij je helpen!
Deze littekens zijn namelijk te verminderen door middel van een fractionele laserbehandeling. Door de laser verbeteren we de huidconditie en na 3 tot 7 behandelingen zijn jouw littekens minimaal.

Tijdens de intake analyseren we de huid en passen we daar de behandeling op aan. We zullen gericht op de klachten, informatie en tips meegeven over de oorzaak en om de huid in optimale conditie te houden.

INTAKE INPLANNEN

Voor de behandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens je zonvakantie. Het is natuurlijk altijd goed om de huid te beschermen tegen UV-straling in het dagelijks leven. Het beste is om deze behandeling te starten als er weinig zonuren zijn en de teint van de huid het lichtst is.

Voor meer informatie kun je een intake inplannen of neem telefonisch contact met ons op. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de intake/ eerste behandeling nemen we vragenlijsten door om een zo goed mogelijk inzicht van de oorzaak en klacht te krijgen. We zullen bij toestemming foto’s maken om de voortuitgang vast te leggen. Na de intake starten we met de behandeling. Als je comfortabel ligt beginnen we eerst met het te behandelen gebied te reinigen. Vervolgens zullen we aangepast op de oorzaak van de klacht de huid behandelen. De behandeling kan je als gevoelig ervaren en je zal lichte prikjes en warmte ervaren. Direct na de behandeling zullen we de huid verzorgen met producten gericht op het kalmeren en herstellen van de huid.

De behandeling in totaal duurt van 30 à 90 minuten, dit afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de behandeling:

Meteen na de behandeling zal de huid wat geïrriteerd en rood zijn. Er ontstaan over het algemeen vrijwel altijd puntbloedinkjes bij een behandeling met de fractionele laser. Wanneer er korstjes aanwezig zijn blijf hier dan van af. Alle huidveranderingen die na de behandeling optreden zullen na ongeveer 7 dagen weer weg zijn.
Het is erg belangrijk dat je na de behandeling 4 weken niet in de zon komt of onder de zonnebank gaat. Wij adviseren je ook om tot 3-4 dagen na de laserbehandeling niet naar de sauna te gaan, te sporten en het alcoholgebruik te beperken.
Tevens is het ook noodzakelijk dat je de huid goed verzorgt. Hierover krijg je informatie tijdens het intakegesprek.

PRIJZEN

Een intake duurt een uur met eventueel de eerste behandeling. Daarna duurt elke behandeling tussen 60 en 90 minuten. Qua prijs gaat het om de grootte van het te behandelen gebied.

Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de grootte en ernst van de littekens. (Prijs in overleg bij combinatie van verschillende locaties.)

Littekens / acne- / operatielittekens
Fractionele laserbehandeling / Prijzen acne littekens in het gezicht.
Neus
€ 70,00
Wangen klein
€ 100,00
Wangen groot
€ 120,00
Neus en wangen
€ 140,00
Gehele gelaat
€ 175,00
Overige locaties op het lichaam gaan per cm2:
Tot 5 cm2
€ 55,00
Tot 10 cm2
€ 75,00
Tot 20 cm2
€ 85,00
Tot 30 cm2
€ 95,00
Tot 40 cm2
€ 105,00
Tot 50 cm2
€ 115,00
Tot 60 cm2
€ 125,00
Verder prijs in overleg
Contact

Direct een afspraak maken?