WAAROM MEDIK8?

De producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van een Beautiful Skin for Life.

Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat zij absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering toe te passen bij wie dan ook om zo geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en mooie ervaring te bieden.

 

“De producten zijn ontwikkeld om in het dagelijks leven te passen en ze bieden tegelijkertijd effectieve, duurzame resultaten die je net zo goed kunt zien als voelen. Op deze manier kan iedereen genieten van een prachtige huid voor het leven..”

Mooie huid voor het leven

Dat is Medik8 hun ultieme missie. Ze helpen mensen een gezonde, mooie huid te behouden. Hoe bereik je Beautiful Skin for Life – dat is eenvoudig, volg gewoon hun unieke CSA filosofie.

Kennis maken met de producten?

Maak eenvoudig een afspraak via deze website

AFSPRAAK INPLANNEN

De 8 kernprincipes van Medik8

Ze doen nooit concessies aan resultaten om een mooie ervaring te bereiken.
Hun combinatie van 8 kernprincipes ondersteunt hun beloftes. Medik8 is daarom uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat wordt onderschreven door dermatologen, artsen en professionele huidverbeteringsspecialisten en dat wordt aanbevolen als de beste oplossing voor elk huidprobleem.

1 – Eenvoudig

Medik8 heeft een missie om anti-aging huidverbetering te ontraadselen. Medik8 gelooft dat eruitzien als 40 op 50-jarige leeftijd zo simpel is als het volgen van hun anti-aging filosofie ‘vitamine C, plus zonnebrandcrème overdag (SPF) en vitamine A’ s nachts ‘. Ze noemen dit ‘CSA’.

2 – Op maat gemaakt

Hoewel anti-aging hun kern is, biedt Medik8 eveneens huidoplossingen voor een reeks huidproblemen. We begrijpen dat klanten vaak willen dat hun huidverbetering meer dan één taak voor hen doet. Dat is waarom we acne of pigmentvlekken kunnen verwijderen, terwijl onze producten ook vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.

3 – Zuiver

Medik8 weet wat ze moeten toevoegen en wat ze moeten vermijden. Geen rages of modes. Geen parabenen, phthalates of sulfaten, geen microbeads. Sommige ingrediënten worden zwakker als ze meer geconcentreerd zijn. Medik8-onderzoekers werken onvermoeibaar om de sweet spot in elke formulering te vinden; de concentratie die de beste resultaten oplevert met minimale irritatie. Soms betekent dit ”less is more”. Medik8 gebruikt klinisch bewezen ingrediënten met origineel onderzoek. Ze gebruiken ook chiraal correcte moleculen.

4 – Artisanaal

Veel van de meest actieve ingrediënten in professionele huidverbetering zijn ongelooflijk instabiel en moeilijk om mee te werken. Medik8 belooft producten met een professionele sterkte zo vers mogelijk op de markt te brengen. De serums worden met de hand gemaakt in kleine batches in Britse laboratoria door de masterblender in hun eigen ISO-gecertificeerde laboratoria. Dit is om te verzekeren dat de producten nog steeds krachtig en effectief zijn wanneer ze de klanten bereiken. Je kunt zeker zijn van de hoogste stabiliteit en potentie.

5 – Vrij denken

Medik8 is een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor kunnen ze volledig vrij zijn in productontwikkeling en ideeën. Ze kunnen producten snel naar hun klanten brengen en ontwikkelen al hun ideeën en producten in eigen beheer in hun laboratoria.

6 – Professioneel

Je vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, spa’s en gespecialiseerde websites. Dit zorgt ervoor dat je de aandacht, verzorging en een op maat gemaakt huidadvies krijgt die je verdient.

7 – Technologie

Het is belangrijk dat actieve ingrediënten de juiste locatie in de huid kunnen bereiken om resultaten te leveren. Medik8 gebruikt liposoom- en micro-emulsietechnologieën die werken als beschermende ‘bubbels’ rond de moleculen om ervoor te zorgen dat ingrediënten op de juiste plaats terechtkomen; en vermijden dat deze ingrediënten ophopen in de bovenste lagen van de huid en irritatie veroorzaken. Ze ontwikkelen en patenteren vaak hun eigen originele onderzoek. Ook werken zij graag samen met universiteiten en academici.

8 – Ethisch

Natuurlijk, is Medik8 100% diervriendelijk. Ze zijn ook toegewijd aan het minimaliseren van hun impact op het milieu wanneer ze maar kunnen. Onze productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in onze serumflessen