Huidverbetering

Huidverbetering behandeling

Heb je last van fijne lijntjes in het gezicht en/of hals dan kunnen wij je helpen!
Deze lijntjes zijn namelijk te verminderen door middel van een fractionele laserbehandeling.
Door middel van de laser maken we lichte schade aan de huid waardoor de huid zich zal gaan herstellen en nieuw collageen aan zal maken dit verstevigt/verjongt de huid.

Tijdens de intake analyseren we de huid en passen we daar de behandeling op aan. We zullen gericht op de diepte en locatie informatie meegeven over de behandeling en geven we u tips om uw huid in optimale conditie te houden.

INTAKE INPLANNEN

Voor de behandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of zonnebaden tijdens jouw zonvakantie. Het is natuurlijk altijd goed om je huid te beschermen tegen UV-straling in het dagelijks leven. Het beste is om deze behandeling te starten als er weinig zonuren zijn en de teint van de huid het lichtst is.

Voor meer informatie kun je een intake inplannen of neem telefonisch contact met ons op. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de intake / eerste behandeling nemen we vragenlijsten door om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen. We zullen bij toestemming foto’s maken om de voortuitgang vast te leggen. Na de intake starten we met de behandeling. Als je comfortabel ligt beginnen we eerst met het te behandelen gebied te reinigen. Vervolgens zullen we aangepast op je huid, de huid gaan behandelen. De behandeling kan je als gevoelig ervaren en je ervaart kleine prikjes. Direct na de behandeling zullen we de huid verzorgen met producten gericht op anti-aging en herstel.
De behandeling in totaal duurt van 90 à 120 minuten, dit afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na de behandeling:

Er wordt door de behandelaar na de behandeling nog enkele minuten gekoeld en vervolgens wordt er een crème aangebracht die het huidherstel bevordert. In deze crème zit een ontstekingsremmend middel. De crème word afgedekt met een gaasje of een elastische kous. Het duurt meestal tussen de 5 en 7 dagen voordat de huid er weer normaal uitziet. Het resultaat van de laserbehandeling is duidelijk zichtbaar na ongeveer 3 weken. Na 4 weken kan weer een nieuwe laserbehandeling plaatsvinden.

 

 

PRIJZEN

Een intake duurt een uur met eventueel de eerste behandeling. Daarna duurt elke behandeling tussen 60 en 90  minuten.  Qua prijs gaat het om de grootte van het te behandelen gebied.

Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de grootte en ernst van de rimpeltjes. (Prijs in overleg bij combinatie van verschillende locaties.)

Huidverbetering / huidverjonging
Fractionele laserbehandeling
Wangen
€ 120,00
Onderkant gelaat
€ 150,00
Hals
€ 160,00
Decolleté
€ 175,00
Gehele gelaat
€ 175,00
Gelaat en hals
€ 275,00
Gelaat, hals en decolleté
€ 375,00
Contact

Direct een afspraak maken?