Carbon
laser peeling

Dit is een verhelderende peeling die de huid van het gezicht revitaliseert, de fijne lijntjes vermindert, de talgproductie normaliseert en de poriën verkleint. Geschikt voor elk huidtype. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van carbon (een masker van koolstof). Dit verwijderen we met behulp van de laser, wat zorgt voor vermindering van acne, porie verkleining en kleine littekens worden verminderd. Ook is deze behandeling geschikt voor het herstellen van een vette huid.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens je zonvakantie. Het is natuurlijk altijd goed om de huid te beschermen tegen UV-straling in het dagelijks leven. Het beste is om deze behandeling te starten als er weinig zonuren zijn en de teint van de huid het lichtst is.

Voor meer informatie kun je een intake inplannen of neem telefonisch contact met ons op. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

De behandeling

  • dubbele reiniging (gezicht)
  • carbon laser peeling
  • serums om de huid te voeden (o.a. vitamine B5 – vitamine C voor de ogen en het gezicht)
  • hydraterende en herstellende crème
  • zonnebrand factor 50
read more
AFSPRAAK MAKEN